Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Regenwormen Barbecue (999 Games)

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Luxe variant van het vlotte dobbelspel Regenwormen.

Ook in Regenwormen Barbecue probeer je met dobbelsteenworpen porties regenwormen van de barbecue of van andere spelers te pakken. Dat geef je aan door je bord op de prachtig uitgevoerde barbecue te leggen. En doe je een hele goede worp, dan krijg je een heerlijke, gegrilde slak!
Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 22 en je hebt ten minste één worm gegooid, dan mag je één van je borden bij het betreffende getal op de barbecue leggen. Ligt er al een bord van een andere speler, dan haal je die gewoon weg! Gooi je hetzelfde getal nog een keer, dan is dit getal voor de rest van het spel veilig. Gooi je hele hoge getallen, dan maak je kans op een slak, die nog meer punten waard is!

Tactische speeltip(s)

Probeer zo snel mogelijk de wormen te kiezen, ook al heb je er maar één. Die heb je hoe dan ook nodig en hoe langer je wacht, des te meer kans dat je ze niet meer gooit.
Hou goed in de gaten welke borden de andere spelers hebben liggen. Als je er één van een ander afpakt, heb jij er één meer en die ander één minder. Dubbel winst dus.

Facebook Twitter Linkedin Googleplus Pinterest